Kalle Baah + Helt Off - Mosebacke 15/08/16

Kalle Baah startade kvällen med underbar musik och stämningen var på topp helt klart! Riktigt tur med tiden och vädret också då lugnet och solnedgången gav möjligheter till riktigt trevliga bilder.
Det blev en hel del bilder från just den här kvällen eftersom jag hade möjligheten att testa lite nya filter och vinkar samt köra lite bilder från scenen vilket gav nya möjligheter.
Stort tack till Governor Andy som var på plats och lät mig knäppa en bild efter spelningen som jag önskade efteråt också! Bilderna från Helt Off finns under första bildgalleriet så scrolla vidare!

https://www.kallebaah.com/
https://www.facebook.com/governorandyonline/
https://sodrateatern.com/

Efter Kalle Baah hade gått av scenen var det dags för Helt Off! Riktigt skönt ljud som alltid från detta gänget och bilderna får som vanligt tala för hur jag upplevde spelningen. Timbuktus närvaro på detta gig livade upp stämningen också, för det bättre såklart och det var härligt att känna basen tungt gå medan jag knäppte bilder. Skitbra spelning och toppen kväll på Mosebacke!
Riktigt synd att det var arbetsdag efter då publiken var riktigt härlig på hemmaplan min och det blev mycket prat och skratt under kvällens gång. Jag hoppas bilderna uppskattas och min egen tid och betyg under kvällen bakom kameran blir godkänt och kändes väl spenderat.

https://www.facebook.com/heltoffline/
https://www.timbuk.nu/