Gammalt för nytt

12.05.2017

Den här fredagen känner man sig helt klart på topp! Solen skiner och mitt lag vinner förmodligen ligan i fotboll, dessutom är det kvällen före jag besöker Skärblacka igen för Bob Marleys minneskonsert. Därför spenderade jag senaste två kvällarna genom att redigera materialet från en riktigt bra spelning förra året efter nya kunskaper på datorn istället för bakom kameran.
Tycker det blev riktigt trevligt och det är en hel del tidigare osläppta bilder med från min tidigare uppladdning som inte var på den här sidan.

I övrigt har jag funderat på att starta ett helt gäng småprojekt med bilder från kanske 1-5 i antal och till större delen i rätt komiska och konceptuella budskap. Utförandet rent tidsmässigt för att göra dessa bilder tror jag som vanligt inte blir så länge men tankegångarna för att nå dit är några steg bort.

Mitt gamla material som jag haft problem med att återhämta från hårddisken är nu tillbaka och jag pustar nu ut efter att mer eller mindre ett halvårs osorterat material försvann till teknologins limbo där jag aldrig skulle få en chans att gå igenom det vilket vore tråkigt.

https://www.tommysfoto.com/kalle-baah-helt-off-15/08/16/