"Sveriges Nationalrätt"

14.04.2017

Nu kände jag att det var ett tag sedan jag uppdaterade någonting på sidan så nu var det dags! Mycket har hänt sedan senast och nu finns en ny outfit för kommande event där jag vill klä mig lite som fint folk!

Jag har valt att dela med mig av resultatet av senaste veckans uppgift med er. Det var att illustrera temat "Sveriges Nationalrätt" som var en mycket rolig utmaning där dem kreativa tyglarna fick dras i fritt. Vilken bild får du själv upp i huvudet när du hör temat? Och vilken känsla får du av att se den?
Så här såg mitt resultat ut och det blev en relativt väl utfört uppgift om jag får säga det själv som höll sig väldigt väl från grundtanken till slutresultatet. En inbjudande bild där hela Svenska nationens gränser finns med i bilden och mycket av det jag själv kan relatera till som klassiska Svenska måltider är med. Vad skulle du själv lägga på din tallrik?

Jag hoppas verkligen att min målsättning för året vilket är att ställa ut i ett galleri av något slag håller hela vägen ut dessutom, bilden finns även i blandade bilder mappen och på Facebook. Det vore väldigt roligt att få dela med mig av någonting sevärt en vacker dag på plats på att säga.
Samtidigt vill jag uppdatera mina egna bilder på min sida lite mer, dock gör våren och sommaren att jag inte lockas av närvaron av en dator för redigering och uppladdning. Men det tar ett tag att klura ut och slutföra hur man vill illustrera smarta och samtidigt känslofyllda bilder vilket såklart gör att jag inte hinner producera bilder till mina egna projekt i samma hastighet som en spelning till exempel.