Liquid spirits

Liquid spirits

Dem här bilderna har jag skapat i avsikt att ge uttryck till olika känslor och uttryck med hjälp av vätska (färgad mjölk) och korta slutartider med cirka 5-20 olika exponeringar mer eller mindre per bild beroende på hur mycket färg jag vill ha i bilden.
Man tolkar ju bilder på olika vis såklart och just vad du ser är upp till din fantasi och jag hoppas att du hittar livfyllda tankar och känslor genom din egen tolkning! Men från start till slut är jag väldigt nöjd med det här projektet och det tog några dagar med många bilder innan jag hittade rätt i själva inramningen av bilden och hur jag ville att slutresultatet skulle se ut men slutet gott som man brukar säga och jag hoppas och tror att du som betraktare finner dem intressanta.

Bakgrunden är uppbyggd av naturliga resurser från skogen i närheten där jag bor och sedan placerade i en hemmabyggd studiomiljö som jag ljussatt och komponerat. Sedan har jag använt mig av en pippett för att droppa mjölk från alla möjliga olika små burkar med färgad mjölk.
Det tog tre dagar innan jag bestämde mig för hur jag ville göra men jag är nog ganska nöjd med resultatet ändå trots att det tog så kort tid att färdigställa projketet. Det är ju trots allt vägen dit som tar tid med allt klurande och finslipande. Bilderna i sig har ju trots allt bara skapats på under en sekund i sammanlagd slutartid. Njut av bilderna!