Ölprojekt

Ölprojekt - Pågående

Här kommer det endast finnas bilder på vätske substansen öl i sin fulla glans! Det här är mitt första mer eller mindre riktiga projekt och bilderna kommer troligen uppdateras med tiden när utrymme finns för att riva och skapa nytt så att säga eftersom min kunskap har ökat otroligt mycket sedan jag började arbeta med det här projektet 18 november 2012! Det hela började med att jag fick ett glas av min storebror med märket Guiness som jag fyllde upp och fotade av bara som en kul grej då jag mer eller mindre just hade skaffat mig en systemkamera och stog projektlös.
Eftersom jag tycker om öl och behövde en inlärning på kameran så valde jag att fortsätta på detta vis. Jag lånade några glas från vänner samt lokala pubar och köpte även på mig några glas billigt från auktioner / loppisar för att kunna fortsätta mitt projekt.
Till och från försöker jag ta mig tanke och tid till att fortsätta detta projekt som förhoppningsvis aldrig tar slut, eftersom det skulle innebära att jag saknar ölet eller kameran vid min sida! Skål!