Skärblacka Minneskonsert 13/05/2017

Bilderna från årets minneskonsertdag i Skärblacka är här nu! En otroligt trevlig tillställning som hålls varje år i Bob Marleys namn för minnet av hans bortgång.
I år var det fullt drag igen och stämningen var som alltid på topp med härliga människor och en riktigt trivsam miljö. Med mig hade jag min vanliga utrustning för spelningar och det blev en hel del bilder trots den snuviga morgonen och urvalet som jag plockat ihop är det ni får ta del av här.

Jag hoppas bilderna är till uppskattning och ett stort tack till Blacka Musik och alla artister samt åskådare jag fick en chans att träffa och ta bilder av under dagen! 


Disciples, Schoolvibes, Gräsrot, Dan Corn, Papa Dee, Marx Gallo Hilltown Syndicate, Raven Reii & DJ Badejo, Kenyatta Hill/Christos DC, GABiYE, Kalle Baah och avslutandes Kiihjano "Di White Lion"


www.blackamusik.com